Project: Platteview High School Stadium

Springfield, Nebraska

The Springfield, Nebraska Community School District needed to replace a tired stadium and gravel parking lot that no longer served the needs of this growing community.  Lamp Rynearson’s team was selected to design a new stadium, track, and parking lot.  Creating a destination for fans, athletes, and the community was a goal. 

The stadium now boasts a state-of-the art turf, unlike any in the region.  The district chose this safe and environmentally-friendly option in response to concerns relating to recycled tire material.  

“Lamp Rynearson’s communication throughout the project was fantastic.  With their experience, they had great suggestions and ideas as to make the project what it turned out to be, which was a great product.”

– Brett Richards, Superintendent Springfield Platteview Community Schools